Boek de complete weduwnaar

Klaas ten Holt woont met Bibian Harmsen en hun drie kinderen in Amsterdam. Samen maken ze muziek, treden op met hun band Emma Peel en zijn 'simpelweg' gelukkig. In november 2011 krijgt Bibian te horen dat ze ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft. In een roes beleven ze de intense maanden die volgen, waarin Bibian een boek schrijft, Paniekspinnen, en ze samen nieuwe liedjes schrijven en twee cd's opnemen. Totdat Bibian op 25 juli 2012 thuis sterft, in het bijzijn van Klaas en de kinderen. Moegestreden.

Na de begrafenis, wanneer Klaas met zijn kinderen voor een tijdje naar België vertrekt, is er pas ruimte om na te denken over wat er is gebeurd en hoe nu verder, als weduwnaar en als vader van drie opgroeiende kinderen van zeven, elf en twaalf.

De complete weduwnaar is het openhartige verslag van het eerste jaar van een weduwnaar, die er alles aan doet om er met zijn kinderen iets moois van te maken. Tegelijkertijd beschrijft Klaas het gemis van Bibian, dat telkens van kleur verandert, blikt hij terug op zijn eigen familiegeschiedenis, en is er ten slotte een nieuwe liefde.

 

 


 

Titel De complete weduwnaar
Auteur Klaas ten Holt
Uitgever Uitgeverij Podium
Taal Nederlands
Afmetingen   Paperback
Pagina's 288
Druk 1
ISBN13 9789057596605
Prijs € 19,50