rouwretraites
Rouwretraites
Wie begrijpt beter wat je doormaakt dan iemand die hetzelfde doormaakt? Met dat in het achterhoofd organiseert Leoniek van der Maarel rouwretraites naar de prachtige Spaanse kust en de magische Marokkaanse Sahara. Mooie, fijne, warme en insprirende plekken. Hier kunnen rouwenden in een geheel andere en veilige omgeving met elkaar praten, er- en herkenning vinden en op zoek gaan naar de eigen invulling van het rouwproces.
rouwretraites woestijn
Onder begeleiding worden groepssessies gecombineerd met ontspanning, rust en volledige verzorging. Naast de groepssessies worden ook inspirerende en rustgevende activiteiten georganiseerd. In Spanje heerlijk wandelen, liggen op het strand, winkelen aan de boulevard of iets drinken op een terras. Of in de Sahara op kamelentocht, een theeceremonie bijwonen of op bezoek bij de ambachtsvrouwen in de regio die onder andere prachtige (herinnerings) kleden maken voor Carpet of Life.

De kracht van de rouwretraite ligt in het werken in een groep. Merken dat je niet de enige bent en je begrepen voelen, stimuleert het rouwproces. Een groep creƫert de mogelijkheid om hulp te vragen, maar ook hulp te geven; en beide zijn erg belangrijk. Onder begeleiding worden verschillende activiteiten en vormen van therapie gebruikt om het rouwproces te stimuleren en een eigen invulling ervan te vinden. Door weg te zijn van het leven van alledag komt er daarbij meer ruimte voor het rouwen, maar ook voor rust. Van het verlies kun je geen vakantie nemen, maar van de dagelijkse zorgen en bezigheden wel.

De groep voor Spanje staat gepland voor januari, februari en mei. Voor Marokko staat een groep gepland in de voorjaarsvakantie, deze reis is dan ook met kinderen. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website www.rouwretraite.nl of neem contact op met:
Leoniek van der Maarel: 06 21807653.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.