Werk mee aan wetenschappelijk onderzoek (Universiteit Utrecht) naar rouw

Wat maakt dat sommige mensen een verlies redelijk makkelijk kunnen verwerken, terwijl andere mensen vastlopen in hun rouwproces? In hoeverre wordt verliesverwerking beïnvloed door de omstandigheden rondom het verlies en door iemands karakter? In hoeverre is de manier waarop mensen denken over zichzelf van invloed op het verloop van rouw? En wat voor soort omgangsstijlen helpen wel of juist niet?

Aan de Universiteit Utrecht wordt door onderzoek gedaan naar deze vragen. Hiervoor zijn zij op zoek naar mensen die een verlies hebben meegemaakt en bereid zijn om vragenlijsten in te vullen. Iedereen die een verlies heeft meegemaakt kan meedoen - of het verlies nu kortgeleden of langgeleden heeft plaatsgevonden.

Als u wilt meewerken aan dit onderzoek dan kunt u zich aanmelden via www.paulboelen.nl/onderzoek/aanmelding. Of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), onder vermelding van Onderzoek Rouw, met daarin uw naam en uw postadres. U krijgt dan binnen twee weken een informatiebrief en een vragenlijst toegestuurd.

Terug naar openingspagina

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.