boek het regent in mijn toekomst

Over het verdriet van grootouders na het overlijden van hun kleinkind.

Het verliezen van een kind is voor ouders het ergst denkbare. Dat ook grootouders een diepe rouw ervaren wordt niet altijd gezien en erkend.

“Dierbaarder dan je kinderen zijn de kinderen van je kinderen” is een Egyptisch spreekwoord. Ook Nederlandse grootouders zullen bevestigen dat de band met hun kleinkinderen heel speciaal is. Wanneer dat kleinkind overlijdt ervaart de opa of oma een dubbel verdriet: zelf het grote gemis ervaren en machteloos naast je kind moeten toezien hoe deze lijdt. Voor deze grootouderrouw is in onze samenleving te weinig aandacht en erkenning vindt rouwdeskundige en auteur Maria de Greef. En met haar de grootouders die zij interviewde voor het boek Het Regent in mijn Toekomst.

Dit boek, over en voor grootouders, familieleden, hulpverleners en rouwbegeleiders verscheen in een eerste druk in 2010. Het raakte snel uitverkocht en nu is er eindelijk de herdruk. Het boek is in een nieuw jasje gestoken en Lowie van Gorp ( de vader van KanjerGuusje) schreef het nawoord.

Meer informatie over Maria de Greef en haar werk vindt u op de website:www.mariadegreef.nl

 


Titel

Het regent in mijn toekomst

Auteur

Maria de Greef

Uitgever

Eigen beheer 2013

ISBN

9789082054200

Prijs

€ 18,50

Formaat,

134x12x215 mm

Uitvoering / omvang

Paperback, 109 pag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Overzicht Verlies Kind, kleinkind 
Terug naar Boekenlijst Rouw