Een boek
Met veel trots kondig ik u nu mijn eerste boek aan; per 1 oktober officieel op de markt. De titel is Gekleurde tranen en het is een handboek bij verlies en rouw. Gekleurde tranen geeft u informatie, inspiratie en concrete handreikingen om op een creatieve manier om te gaan met een verlies. Zowel vóór, tijdens en ook na het moment van verlies.
Het boek is uitermate geschikt voor mensen die zelfstandig en op een creatieve manier aan de slag willen. Dat kunnen ouders zijn, maar ook uitvaartondernemers, ritueelbegeleiders, leerkrachten en hulpverleners. De inhoud van het boek is geschikt voor kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme.

Het boek heeft zes hoofdstukken met daarin een schat aan informatie en meer dan 50 opdrachten die u direct kunt toepassen. Alle opdrachten in het boek heb ik de afgelopen zeven jaar met succes gebruikt in mijn praktijk. De inhoudsopgave en een voorbeeld van een opdracht vindt u als bijlage bij deze brief.

Het boek is in eigen beheer uitgegeven en is te bestellen bij De Troostboom voor € 29,95 (excl. verzendkosten binnen Nederland).

Larissa (1977) is maatschappelijk werker, creatief therapeut en verlies- en rouwtherapeut. Zij heeft een eigen praktijk "De Troostboom" en begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen bij de verwerking van een (naderend) verlies. Meer over Larissa lees je op: www.detroostboom.nl

Meer informatie
Praktijk De Troostboom
Larissa van der Molen
Antoon der Kinderenlaan 3, 5212 AA 's-Hertogenbosch
website: www.detroostboom.nl
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel: 06 - 51 18 97 28

 pdfDowload hier de flyer Gekleurde Tranen