Met bijzondere sprekers, een workshop, muzikale intermezzo's en een minibeurs biedt het seminar praktische hulp, inzichten én de nodige ontspanning.

Rouwen is hard werken. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief, financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch. En – net zo belangrijk – doorgaan met je leven. Maar hoe doe je dat?
Door her- en erkenning te bieden, ervaringen te delen en het bespreekbaar maken van het thema dood geeft het seminar kracht en inzicht over hoe door te gaan met het leven.

Voor wie?
Het seminar is geschikt voor zowel weduwen en weduwnaars als naasten en vakspecialisten die zich verbonden voelen met het thema Over-leven na de dood en biedt plek voor 600 personen.

Jonge weduwe 22-06-2014
Internationale Weduwendag

Het seminar Over-leven na de dood vindt een dag voorafgaand aan Internationale Weduwendag (maandag 23 juni 2014) plaats. Internationale Weduwendag is door de VN in het leven geroepen en bedoeld om het maatschappelijke bewustzijn over de moeilijkheden die weduwen en hun kinderen ondervinden te vergroten.

Toegangskaarten
Een toegangskaart kost EUR 40,00 en is te bestellen via http://www.ntinlp.nl/dejongeweduwe.

GRATIS toegang jonge weduwen
Stichting De Jonge Weduwe is, samen met de NLP NTI Foundation, initiator van het seminar Over-leven na de dood. Jonge weduwen met minderjarige kinderen krijgen gratis toegang tot het seminar.

Over Stichting De Jonge Weduwe
Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Een belangrijk onderdeel van de site zijn de smileproducten: producten die de jonge weduwe een momentje 'rouwpauze' geven. Daarnaast kunnen jonge weduwen via de website kosteloos praktisch advies inwinnen van rouwexperts en geeft de site relevante informatie over het rouwen in de vorm van lotgenotenblogs, filmpjes, boeken, muziek, en handige links.

Meer informatie
Voor meer informatie over de stichting en het seminar kunt u kijken op www.dejongeweduwe.nl of www.facebook.com/dejongeweduwe

"Stel je voor: ben je in de rouw, moet je ook nog een nieuw leven beginnen"
(Bron: Loesje)