kwartetspel niethierweldichtbij  Kwartetspel: Niet hier, wel dichtbij

Kwartetspel om kinderen en jongeren spelenderwijs in aanraking te brengen met de dood.
Het kwartetspel is bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen die meer over de achtergrond van de dood, een uitvaart en rouw willen leren.
Het kwartetspel geeft kinderen op een speelse manier en in een veilige omgeving de gelegenheid om te praten over sterven, de dood, begraven, cremeren en rouw. Zo kunnen ze zich een beetje voorbereiden op het verlies en de uitvaart van een dierbare. Ze leren door het spel te spelen in grote lijnen wat er gaat komen. De eigen, persoonlijke werkelijkheid zal uiteraard altijd anders zijn dan het spel.

 

 kaartjes-uitbreidingsset Uitbreidingsset Niet hier, wel dichtbij

De uitbreidingsset telt 36 kaartjes (9 thema's) met deels nieuwe thema's en deels uitdieping van bestaande thema's, o.a.: vormen van overlijden, rituelen, huisdieren, personen, elementen van een standaarduitvaart en emoties.

Het kwarttetspel en de uitbreiding zijn te bestellen via de webshop van Praktijk de Troostboom.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.