Persbericht
Tröst

De TrösT Lijn bellen met TrösT in tijden van het coronavirus
In deze weken waarin we live contact zoveel mogelijk moeten mijden, waarin alle sociale activiteiten zijn afgelast en je op jezelf teruggeworpen wordt, blijft het missen van een dierbare natuurlijk gewoon doorgaan. Misschien heb je juíst nu wel behoefte aan een gesprek waarin je van gedachten kunt wisselen.
Wij van TrösT willen je dat luisterend oor graag bieden via de TrösT Lijn. Onze vrijwilligers zijn beschikbaar om mee te bellen; om even een gesprekje hebben, om je verdriet even kwijt te kunnen, een vraag te stellen en een steuntje in de rug te krijgen. Voor wie?

De TrösT Lijn is er voor iedereen die een dierbare mist die overleden is. Het maakt niet uit of dat nog maar kortgeleden is of al heel lang, missen blijf je altijd doen. Misschien ken je TrösT al via onze activiteiten, kijk anders even op www.trost.nl voor meer informatie. Hoe werkt het? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft dat je behoefte hebt aan een gesprek met een van de vrijwilligers van TrösT. Zet in de mail je naam en je telefoonnummer. Zet er ook even bij op welke momenten je het beste bereikbaar bent. Je krijgt zo snel mogelijk een mailtje terug waarin staat wie je gaat bellen en wanneer. Als er vragen zijn over deze actie, stel ze gerust in de mail! Deze actie loopt totdat we weer kunnen starten met onze activiteiten op locatie.
Of kijk op www.trost.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

U kunt een aanmeldformulier aanvragen via info@uitvaartadressengids.nl (klik hier)
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief