logo uitvaartlite trobit 
Keur Uitvaartbegeleiding kiest voor UitvaartLite
Keur Uitvaartbegeleiding uit Woubrugge heeft gekozen voor UitvaartLite, het online administratiepakket van TroBit. "UitvaartLite is voor ons praktisch en efficiënt omdat we daarmee altijd en overal toegang hebben tot onze administratie, ook bij familie thuis", aldus Dennis Keur van Keur Uitvaartbegeleiding.


apres la vie logo
Rouw en verliesbegeleider Après la Vie neemt opleiding tot uitvaartbegeleider Vitaedis over
De Amersfoortse vormgever van rouw- en verlies Après la Vie neemt per 1 januari 2015 de opleiding tot uitvaartbegeleider van de Academie Vitaedis in Veenendaal over.


logo_ombudsman_uitvaart
Mevrouw Mr. M.E.T. Schellekens
Nieuwe Ombudsman Uitvaartwezen

Door het bestuur van de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen is mevrouw mr. M.E.T. Schellekens per 15 december 2014 benoemd tot ombudsman.


klein Hospice Berkenstein
De Ruiter Uitvaartzorg en Monuta Uitvaartzorg reiken cheque uit voor Hospice Berkenstein te Veenendaal

Op vrijdag 19 december hebben Dineke de Ruiter en John Visser van De Ruiter Uitvaartzorg een cheque aangeboden ter waarde van 625 euro aan Hospice Berkenstein te Veenendaal.


Rene Jansen Facultatieve Divisie Crematoria en Begraafplaatsen
René Jansen benoemd tot directeur Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen

De heer R.H. (René) Jansen wordt per 1 januari 2015 statutair directeur van de Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen. René Jansen, momenteel adjunct-directeur, vormt samen met mevrouw C.C. Bosua-Westerman de tweehoofdige directie van deze divisie die onderdeel is van 'de Facultatieve Groep'.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.