tablet pcDe vijf grootste misverstanden over een online uitvaart
Het imago van ‘snelle jongens die willen mee profiteren’, bodemprijzen waar vast een adder onder het gras zit, en alleen bedoeld voor mensen om wie niemand geeft. Over het online regelen van een uitvaart bestaan veel vooroordelen en misverstanden.


vakexamen uitvaartzorgVakexamen Uitvaartzorg start met theorie-examens
Stichting Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) start met de theorie-examens. Vanaf vandaag kunnen uitvaartverzorgers die zich verder willen ontwikkelen in het beroep zich inschrijven via de website www.navu.nl/examen


RespectrumBestemmingsplan nieuw crematorium nabij Tynaarlo definitief goedgekeurd
Respectrum Crematoria gaat een nieuw crematorium bouwen ten noorden van de wijk Ter Borch in Eelderwolde. Nadat de gemeenteraad van Tynaarlo begin dit jaar al instemde met de bouw ervan, is nu ook het bestemmingsplan voor het crematorium definitief goedgekeurd. Woensdag 21 december jl. verklaarde de Raad van State namelijk twee ingestelde beroepen niet-ontvankelijk.


Dela logo voor elkaarUitvaartcentrum Boezemsingel vijf maanden dicht voor grote verbouwing Rotterdam
Het uitvaartcentrum van Goetzee DELA aan de Boezemsingel in Rotterdam gaat vanaf 2 januari 2017 vijf maanden dicht vanwege een grote verbouwing. Begin juni is de heropening. Die maand is ook een open dag. Tot die tijd kunnen nabestaanden terecht in uitvaartcentra in Rhoon en Capelle aan den Ijssel.


vredehof logo 200Tijhuis Uitvaartzorg Goor onderdeel van Vredehof Uitvaartverzorging
Met ingang van 20 december jl is Tijhuis Uitvaartzorg en het Uitvaartcentrum de Borgh aan de Pastoriestraat 3 in Goor, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.