Agenda

Oldenzaal. Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden
Zaterdag 10 December 2011, 15:30
Contact Sylvie Reckman van In Pace DELA, via 0541 51 59 99 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden

Stilstaan bij herinneringen en vooruit kijken

In Pace DELA organiseert voor de zevende keer de Herinneringsbijeenkomst voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Deze vaak zeer goed bezochte bijeenkomst vormt een moment om even stil te staan, herinneringen op te halen en vooruit te kijken. In woorden en muziek. De Herinneringsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 10 december en begint om 15.30 uur in het uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan 55 te Oldenzaal.

arthur_polspoel drs. Arthur Polspoel

Herinneringen leven houden
Wanneer we afscheid moeten nemen van iemand die ons lief is, hebben we de behoefte om de herinneringen aan diegene vast te blijven houden en te delen. In Pace DELA probeert bij te dragen aan het levend houden van de herinneringen en nabestaanden te helpen de draad van het leven weer op te pakken. Deze bijeenkomst is dan ook een moment om samen te herinneren en elkaar weer even te zien en te spreken. Gastspreker is drs. Arthur Polspoel, een landelijke autoriteit op het gebied van begeleiden van rouwgroepen. Hij verzorgt lezingen, symposia en cursussen rond het afscheid nemen van een dierbare.

Herinneren in het licht
Het thema van de bijeenkomst is 'Herinneren in het licht'. De namen van de overleden dierbaren worden voorgelezen en voor ieder van hen wordt een kaarsje aangestoken. Ook is er live muziek. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, herinneringen op te halen.

Aanmelden
Nabestaanden van mensen van wie In Pace DELA de uitvaart verzorgde ontvingen een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel graag aanwezig zijn? Dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij Sylvie Reckman van In Pace DELA, via 0541 51 59 99 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behalve nabestaanden zijn ook geestelijk verzorgers zoals priesters, dominees, voorgangers en sprekers bij uitvaarten van harte welkom.

   

Locatie Schipleidelaan 55 te Oldenzaal.