Agenda

Leeuwarden, Wereldlichtjesdag
Zondag 09 December 2012, 18:30

Wereldlichtjesdag

KAARSJES BRANDEN VOOR OVERLEDEN KINDEREN

Zondag 9 december 2012
Theehuis op de Noorderbegraafplaats te Leeuwarden
Aanvang: 18.30 uur

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur 's avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Het Theehuis op de Noorderbegraafplaats in Leeuwarden biedt ook dit jaar ouders , grootouders, broers/broertjes, zussen/zusjes, familie, vrienden en andere belangstellenden de gelegenheid overleden kinderen te herdenken.

Het Theehuis is daarom geopend vanaf 18.30 uur. Om 18.50 uur lopen we met brandende fakkels naar het Monument voor Bijzondere Kinderen. Hier worden kaarsjes aangestoken, is er een moment stilte en zal er muziek en een gedicht ten gehore worden gebracht. Daarna is iedereen van harte welkom in het Theehuis alwaar we kunnen luisteren naar muziek van Bob Hiemstra onder het genot van een beker koffie, thee of warme chocolademelk.

Wilt u zelf een bijdrage leveren of heeft u vragen, neem gerust contact op met Rennie Fopma.
Telefoonnummer: 06-21126987
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.theehuisleeuwarden.nl

   

Locatie Noorderbegraafplaats te Leeuwarden