Agenda

Zeewolde. Wereldlichtjesdag
Zondag 09 December 2012, 18:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-43988294

wereldlichtjesdag
Wereldlichtjesdag Zeewolde 9 december a.s. in De Verbeelding

Zondagavond 9 december a.s. wordt er om 18.30 uur in Zeewolde Wereldlichtjesdag georganiseerd in Kunstpaviljoen De Verbeelding.

Jaarlijks worden wereldwijd op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. Kitty Edelman van Puur Professionele Uitvaartzorg, Wilma de Jong- van Kasteel, funerair spreker bij Benedicte en Bianca van den Hoven organiseren het dit jaar voor het eerst in Zeewolde.

Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken. Op die manier wil de organisatie een lichtpuntje kunnen bieden in deze donkere dagen. Met muziek, gedichten en verhalen wordt deze bijeenkomst verder omlijst. Linda Pelser en Daan Borkus zullen o.a. ook het speciaal voor deze gelegenheid geschreven lied "Precious Child" ten gehore brengen.

De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

Om praktische redenen wordt het zeer op prijs gesteld als u zich van tevoren opgeeft als u wilt komen. Dit kan (bij voorkeur) per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-43988294. Graag vernemen wij met hoeveel personen u komt en indien daar kinderen bij aanwezig zijn, graag hun leeftijd vermelden.

pdfDownload hier de flyer

Kijk voor meer informatie op www.wereldlichtjesdag.nl

 

Locatie Kunstpaviljoen De Verbeelding in Zeewolde