Agenda

Nunspeet. Themadag Rouw
Zaterdag 09 November 2013
Contact Peter Sprey Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel.: 06-1128 1500 of 085-0031 234

humanitas

Themadag Rouw

Humanitas houdt op 9 november een Themadag Rouw. De Werkgroep Steun bij Rouw en Verlies van Humanitas NW-Veluwe organiseert deze dag in 'de Pineta', Elspeterweg 6, Nunspeet. De themadag is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp rouw. De werkgroep Steun bij Rouw en Verlies ondersteunt nabestaanden die een ingrijpend verlies ervaren, bijvoorbeeld door de dood van een dierbare.

Op de themadag houdt pastor Marinus van den Berg een voordracht. Hij bespreekt wat verlies voor diverse levensgebieden kan betekenen en gaat daarbij in gesprek met de bezoekers. Er is ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Ook wordt informatie gegeven over activiteiten van de werkgroep. Er zijn één op één gesprekken met een vrijwilliger na verlies of echtscheiding. Ook zijn er wandelgroepen en lotgenotengroepen. De werkgroep is actief in de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe.
Wie de themadag bij wilt wonen of eerst meer informatie wilt, kunt u een folder met aanmeldingsformulier aanvragen bij de coördinator Johan Bleeker via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0341-416 991).

Voor informatie kan men contact opnemen met de coördinator Peter Sprey Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel.: 06-1128 1500 of 085-0031 234).

 

Locatie 'de Pineta', Elspeterweg 6, Nunspeet