Agenda

Valkenswaard. Wandeling voor mensen in de rouw
Zaterdag 10 Mei 2014, 11:00
Contact Elly Verhees-de Kort: 040-2043027 en 06-41775147

Op zaterdag 10 mei en maandag 12 mei ga ik wandelen met mensen in rouw in natuurgebied "De Malpie", ten zuiden van Valkenswaard (aan de N69 naar Lommel). pdf Zie de bijlage.

Zaterdag 10 mei vertrekken we om 11:00 uur en op maandag 12 mei om 13:30 uur. Startplaats is aan de Luikerweg (5556 XG Valkenswaard) tegenover de afslag naar "Center Parcs/De Kempervennen", vanaf de parkeerplaats achter de bushalte.
De bedoeling is weer om lotgenoten in rouw met elkaar in contact te brengen. Al wandelend haal ik thema's uit de natuur aan om hiermee de huidige levensfase bespreekbaar te maken. Het doet de deelnemers zichtbaar goed om (weer eens) te kunnen praten over hun verlies en hoe zij proberen om hun leven weer te leven.


Op woensdag 14 mei start ik om 13:30 uur met het eerste deel van de nieuwe tweedelige workshop "Lotgenoten schilderen vanuit gevoel". Het tweede deel is op woensdag 21 mei. Mensen in rouw gaan door een lastige periode in hun leven. Soms gaat het wat beter en soms gaat het echt niet. De balans is zoek en het terugvinden kost veel energie. Het is ook niet altijd gemakkelijk om woorden te geven aan je gevoelens. Het kan fijn zijn om op een creatieve manier bezig te zijn met rouwverwerking. Deze creatieve workshop verzorg ik samen met Aniceplace in Heeze, waar de workshop ook gehouden wordt. De eerste bijeenkomst zullen we na een korte kennismaking aan de slag gaan met verf en doek, waarna nog een (korte) nabeschouwing volgt. Op 21 mei gaan we verder met nabeschouwen en kan het inmiddels droge doek mee naar huis genomen worden. Zie hiervoor ook de bijlage.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking, tijdens wandelingen, creatieve workshops en (individuele) gesprekken. Graag van tevoren aanmelden voor de activiteiten bij Elly Verhees-de Kort, 040-2043027, of via www.jouwpadcoaching.nl.

Je leven verandert wanneer je iemand moet missen. Rouwen is jezelf aanpassen aan een leven waarvan de ander geen deel meer uitmaakt. Ieder beleeft dit op zijn eigen manier. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Tijdens de wandelingen kun je je verhaal (weer) kwijt. Dit levert veel herkenning op bij de mede-wandelaars. Onderweg koppelen we thema's uit de natuur aan de situatie waarin je je bevindt.

Interesse om mee te doen?
Meld je dan aan voor de wandeling bij Elly Verhees-de Kort: 040-2043027, 06-41775147, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie en reacties van eerdere wandelaars kijk je op www.jouwpadcoaching.nl.

 jouwpad logo

 

 

Locatie Luikerweg (5556 XG Valkenswaard) tegenover de afslag naar "Center Parcs/De Kempervennen", vanaf de parkeerplaats achter