Agenda

Heeze, "Lotgenoten schilderen vanuit gevoel"
Woensdag 14 Mei 2014, 13:30
Contact Elly Verhees-de Kort: 040-2043027 en 06-41775147

Op woensdag 14 mei start om 13:30 uur het eerste deel van de nieuwe tweedelige workshop "Lotgenoten schilderen vanuit gevoel". pdfZie de bijlage.

Op woensdag 14 mei start ik om 13:30 uur met het eerste deel van de nieuwe tweedelige workshop "Lotgenoten schilderen vanuit gevoel". Het tweede deel is op woensdag 21 mei. Mensen in rouw gaan door een lastige periode in hun leven. Soms gaat het wat beter en soms gaat het echt niet. De balans is zoek en het terugvinden kost veel energie. Het is ook niet altijd gemakkelijk om woorden te geven aan je gevoelens. Het kan fijn zijn om op een creatieve manier bezig te zijn met rouwverwerking. Deze creatieve workshop verzorg ik samen met Aniceplace in Heeze, waar de workshop ook gehouden wordt. De eerste bijeenkomst zullen we na een korte kennismaking aan de slag gaan met verf en doek, waarna nog een (korte) nabeschouwing volgt. Op 21 mei gaan we verder met nabeschouwen en kan het inmiddels droge doek mee naar huis genomen worden. Zie hiervoor ook De bijlage.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking, tijdens wandelingen, creatieve workshops en (individuele) gesprekken.

Je leven verandert wanneer je iemand moet missen. Rouwen is jezelf aanpassen aan een leven waarvan de ander geen deel meer uitmaakt. Ieder beleeft dit op zijn eigen manier. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Interesse om mee te doen?
Meld je dan aan bij Elly Verhees-de Kort: 040-2043027, 06-41775147, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie en reacties van eerdere wandelaars kijk je op www.jouwpadcoaching.nl.

 jouwpad logo

 

 

Locatie Aniceplace, Ginderover 14a, 5591 JP Heeze