Agenda

Sneek. Zondagmiddag Inloopcafé waar mensen, van wie een dierbare is overleden, elkaar kunnen ontmoeten.
Zondag 25 Mei 2014, 14:30 - 17:00
Contact Gonneke Haaksma 0515- 55 86 83

Zondagmiddag Inloopcafé

Op zondag 25 mei is er weer een inloopcafé in Zuidwest Friesland. De vorige bijeenkomsten werden steeds goed bezocht. Ook al vroeg men zich wat voorzichtig af of het wel iets voor hem of haar was, aan het eind van de middag werden er verhalen uitgewisseld. Sommigen zijn van plan om op eigen initiatief elkaar ook in de zomer te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen.
Iedere laatste zondagmiddag van de maand is er een inloopcafé waar mensen, van wie een dierbare is overleden, elkaar kunnen ontmoeten. Lotgenoten en vrijwilligers hebben dan ruimte elkaar te treffen, steun te geven en te ontvangen. Het doel is om een prettige ontmoetingsplek te bieden.

Iedereen is welkom van 14.30 – 17.00 uur op de Harinxmakade 42A in Sneek.

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar:
Klaasje Bouma, 0513-529520  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Berber Walta, 06-18681831 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inloopcafé is een gezamenlijk initiatief van Humanitas Zuidwest Friesland, Timpaan Welzijn en Gonneke Haaksma Uitvaartzorg & Begeleiding.

 

Locatie Informatiecentrum voor Uitvaart & Afscheid, Harinxmakade 42A, Sneek.