Agenda

Valkenswaard. Wandeling voor mensen in de rouw
Zaterdag 07 Juni 2014, 11:00
Contact Elly Verhees-de Kort: 040-2043027 en 06-41775147

Wandeling voor mensen in de rouw

Na een prachtige lunchwandeling op zaterdag 24 mei jl, gaan we op zaterdag 7 juni wandelen in natuurgebied "'t Heike", ten noorden van Dommelen/Valkenswaard. Het twee-stromen-gebied, tussen Dommel en Keersop. pdfZie de bijlage.

We vertrekken om 11:00 uur, startplaats is aan de Loonderweg ter hoogte van Vlasserwei/Damianusdreef (5551 MA Valkenswaard).
De bedoeling is weer om lotgenoten in rouw met elkaar in contact te brengen. Al wandelend haal ik thema's uit de natuur aan om hiermee de huidige levensfase bespreekbaar te maken. Het doet de deelnemers zichtbaar goed om (weer eens) te kunnen praten over hun verlies en hoe zij proberen om hun leven weer te leven.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking, tijdens wandelingen, creatieve workshops en (individuele) gesprekken. De kosten voor deze wandeling bedragen 8 euro. Graag van tevoren aanmelden voor de activiteiten bij Elly Verhees-de Kort, 040-2043027, of via www.jouwpadcoaching.nl.

Je leven verandert wanneer je iemand moet missen. Rouwen is jezelf aanpassen aan een leven waarvan de ander geen deel meer uitmaakt. Ieder beleeft dit op zijn eigen manier. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Tijdens de wandelingen kun je je verhaal (weer) kwijt. Dit levert veel herkenning op bij de mede-wandelaars. Onderweg koppelen we thema's uit de natuur aan de situatie waarin je je bevindt.

Interesse om mee te doen?
Meld je dan aan voor de wandeling bij Elly Verhees-de Kort: 040-2043027, 06-41775147, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie en reacties van eerdere wandelaars kijk je op www.jouwpadcoaching.nl.

 jouwpad logo

 

 

Locatie Loonderweg ter hoogte van Vlasserwei/Damianusdreef (5551 MA Valkenswaard).