Agenda

Valkenswaard. Wandeling voor mensen in de rouw
Maandag 14 Juli 2014, 13:30 - 15:30
Contact Elly Verhees-de Kort: 040-2043027 en 06-41775147

Wandeling voor mensen in de rouw

Op maandag 14 juli gaan we wandelen in natuurgebied "Leenderbos", nabij de "Drie Bruggen". pdfZie de bijlage.
We vertrekken om 13:30 uur , startplaats is de parkeerplaats voorbij de "Drie Bruggen", begin van de Budelsebaan (5555 XH Valkenswaard).
De wandeling duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen 8 euro.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking, tijdens wandelingen, creatieve workshops en (individuele) gesprekken.
De bedoeling is weer om lotgenoten in rouw met elkaar in contact te brengen. Al wandelend haal ik thema's uit de natuur aan om hiermee de huidige levensfase bespreekbaar te maken. Het doet de deelnemers zichtbaar goed om (weer eens) te kunnen praten over hun verlies en hoe zij proberen om hun leven weer te leven. Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking, tijdens wandelingen in omgeving Valkenswaard, lunchwandelingen, creatieve workshops en (individuele) gesprekken.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juli organiseer ik weer een lunchwandeling: een wandeling voor mensen in rouw zoals hierboven beschreven, met koffie/thee vooraf en een gezamenlijke lunch na de wandeling. Dit organiseer ik m.m.v. "De Vresselse Hut", Vresselseweg 33, 5491 PA St.-Oedenrode (Nijnsel). De kosten voor dit geheel bedragen 20 euro.  pdfZie ook de bijlage.

In augustus ga ik op 9 en 11 augustus weer wandelen in een ander deel van het "Leenderbos". Nadere informatie volgt nog.

Je leven verandert wanneer je iemand moet missen. Rouwen is jezelf aanpassen aan een leven waarvan de ander geen deel meer uitmaakt. Ieder beleeft dit op zijn eigen manier. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Tijdens de wandelingen kun je je verhaal (weer) kwijt. Dit levert veel herkenning op bij de mede-wandelaars. Onderweg koppelen we thema's uit de natuur aan de situatie waarin je je bevindt.

Interesse om mee te doen aan een van de wandelingen?
Meld je dan aan voor de wandeling bij Elly Verhees-de Kort: 040-2043027, 06-41775147, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie en reacties van eerdere wandelaars kijk je op www.jouwpadcoaching.nl.

 jouwpad logo