Agenda

TV Ned.2 Verbonden in Verdriet
Woensdag 23 Juli 2014, 19:00 - 20:00

 

Een uur van bezinning en gebed vanuit Amersfoort

De Nederlandse kerken organiseren woensdag 23 juli in de Sint Joriskerk van 19.00 – 20.00 uur een bijeenkomst naar aanleiding van de ramp met vlucht MH17. Deze vreselijke ramp betekent een groot verlies voor veel Nederlanders. De bijeenkomst Verbonden in verdriet wordt georganiseerd om uitdrukking te geven aan het verdriet en de rouw die we allen voelen. De Nederlandse kerken en christelijke omroepen nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit uur van bezinning en gebed: in Amersfoort of via de live-uitzending op Nederland 2.

In Amersfoort
U bent van harte welkom in en om de Sint Joriskerk in Amersfoort om deze samenkomst bij te wonen, die begint om 19.00 uur. In de kerk is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als de kerk vol is, kunt u op de Hof op twee grote schermen de beelden van de bijeenkomst volgen. Meer informatie over bereikbaarheid kunt u vinden bij 'praktische informatie'.

Bloemen
Op de Hof is er vanaf 16.00 uur gelegenheid om bloemen neer te leggen bij een speciale gedachtenisplek. 

Via de televisie
Als u niet in de gelegenheid bent naar Amersfoort te komen, dan kunt u de bijeenkomst volgen via Nederland 2. Verbonden in Verdriet wordt live uitgezonden door EO, IKON, KRO-NCRV, RKK en ZVK van 19.00 tot 20.00 uur. De liturgie van de bijeenkomst komt kort voor aanvang van de bijeenkomst op deze site beschikbaar.  

Via de radio
De bijeenkomst 'Verbonden in verdriet' wordt ook live van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Radio 5, in EO Door de Week. 

Twitter
#Verbonden