Agenda

Velp. Zomertijd en Rouw
Donderdag 14 Augustus 2014, 16:30 - 18:30

Zomertijd en Rouw


De zomertijd is weer aangebroken en dat betekent dat veel mensen gaan genieten van hun geplande en verdiende vakantie. Voor mensen die in de afgelopen maanden een dierbaar persoon hebben verloren ziet deze periode er heel anders uit.

Vaak wordt een geplande vakantie geannuleerd omdat het verwerken van het verlies te veel op de voorgrond staat. Het mooie weer en de zomertijd gaan aan je voorbij als het verdriet zo groot is. Als mensen uit je directe omgeving met vakantie gaan voel je de eenzaamheid nog veel sterker. Wat extra ondersteuning is dan welkom.

Daarom organiseert Gerritsen Grafmonumenten een aantal inloopmiddagen. In een ongedwongen sfeer kan er een kopje koffie of thee worden gedronken en bestaat de mogelijkheid om te praten over het verlies. Erkenning van pijn en verdriet staan voorop.

Mocht u behoefte voelen om te praten over een verlies, dan bent u welkom op de volgende dagen: donderdagmiddag 14 augustus, dinsdagmiddag 19 augustus en dinsdagmiddag 26 augustus. Tijd: 16.30 tot 18.30 uur. Locatie: Markweg 3, 6883 JL te Velp.
De toegang is gratis.