Agenda

Leende. Wandeling voor mensen in de rouw
Zaterdag 11 Oktober 2014, 11:00 - 13:00
Contact Elly Verhees-de Kort: 040-2043027 en 06-41775147

Je leven verandert, wanneer je iemand moet missen.

Kost het moeite om het veranderde leven op te pakken?
Wil je graag dat iemand een stukje met je meeloopt?

Jouw Pad coaching en begeleiding verzorgt in het kader van
rouwbegeleiding een wandeling voor mensen in rouw

rouwwandeling leende

Op zaterdag 11 oktober ga ik weer wandelen met mensen in rouw. Deze maand in natuurgebied "Valkenhorst", schuin tegenover het Pannenkoekenhuis De Clown, Valkenswaardseweg 31A, 5595 XB Leende.

We vertrekken op zaterdag om 11:00 uur, startplaats is vanaf het hek, waar gelegenheid is om te parkeren. De wandeling duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen 8 euro. Graag van tevoren aanmelden bij Elly Verhees-de Kort, 040-2043027, of via www.jouwpadcoaching.nl.

De bedoeling is om lotgenoten in rouw met elkaar in contact te brengen. Lotgenoten hebben elkaar veel te zeggen en hoeven niet veel uit te leggen. Al wandelend haal ik thema's uit de natuur aan om hiermee de huidige levensfase van de wandelaars bespreekbaar te maken. Het doet de deelnemers zichtbaar goed om (weer eens) te kunnen praten over hun verlies en hoe zij proberen om hun leven weer te leven.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking tijdens maandelijkse wandelingen en in de maand oktober d.m.v. creatieve rouwverwerking, speciaal gericht op Allerzielen: workshop waxinelichthouders op 15 oktober en bloem-/grafstukjes maken op 30 oktober. Bedoeld ook voor lotgenoten in rouw, om hun rouwproces 'handen en voeten' te geven. Meer informatie hierover is te vinden op mijn website.Interesse om mee te doen aan de wandelingen?
Meld je dan aan voor de wandeling bij Elly Verhees-de Kort: 040-2043027, 06-41775147, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie en reacties van eerdere wandelaars kijk je op www.jouwpadcoaching.nl.

 jouwpad logo