Agenda

Groningen. Allerzielenwandeling over begraafplaats Selwerderhof
Zaterdag 01 November 2014, 18:30

Allerzielenwandeling over begraafplaats Selwerderhof

Op Allerzielen gedenken veel mensen overleden dierbaren. De dag daarvoor, op zaterdag 1 november, is ook op begraafplaats Selwerderhof in Groningen gelegenheid om dat te doen door middelen van een wandeling over de begraafplaats.

De wandeling op zaterdag 1 november is bedoeld voor iedereen die in deze tijd van het jaar een overleden geliefde wil gedenken. Dat kan door een lint te knopen aan een gedenkboom of een kaars aan te steken. Of gewoon door mee te lopen. Op enkele bijzondere plekken op de begraafplaats worden gedichten voorgedragen en staan we stil bij hen die er niet meer zijn.

Na de wandeling, die zwijgend wordt afgelegd, kunt u napraten in het theehuis op de begraafplaats. Vrijwilligers van Stichting Accolade en medewerkers van de gemeente Groningen organiseren de tocht. De wandeling start op 1 november 2014 om 18.30 uur. Verzamelen bij de ingang van begraafplaats Selwerderhof, Iepenlaan 204.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.