Agenda

Aalst-Waalre. Wandeling voor mensen in rouw
Zaterdag 08 November 2014, 11:00
Contact Elly Verhees-de Kort, 040-2043027

jouwpad logo Wandeling voor mensen in rouw

Op zaterdag 8 november wandelen we weer met mensen in rouw. Deze maand in de buurt van het Meertjesven, nabij de Treeswijkhoeve, Aalst-Waalre.
We vertrekken op zaterdag om 11:00 uur, startplaats is vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Vlasrootlaan (5582 VC Waalre), en het einde van de Bolksheuvel (5581 VC Waalre) op de kruising met de Merenstraat (bij de oude spoorlijn). De wandeling duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen 8 euro.
Graag van tevoren aanmelden bij Elly Verhees-de Kort, 040-2043027, of via www.jouwpadcoaching.nl.

De bedoeling is om lotgenoten in rouw met elkaar in contact te brengen. Lotgenoten hebben elkaar veel te zeggen en hoeven niet veel uit te leggen. Er is veel herkenning en erkenning. Al wandelend haal ik thema's uit de natuur aan om hiermee de huidige levensfase van de wandelaars bespreekbaar te maken. Het doet de deelnemers zichtbaar goed om (weer eens) te kunnen praten over hun verlies en hoe zij proberen om hun leven weer te leven.

Ik ben coach en richt mij speciaal op rouwbegeleiding/verliesverwerking tijdens maandelijkse wandelingen en d.m.v. creatieve rouwverwerking. Bedoeld ook voor lotgenoten in rouw, om hun rouwproces 'handen en voeten' te geven.
Op www.jouwpadcoaching.nl/wandelen vind je alle informatie.

Locatie Waalre, Parkeerplaats einde Vlasrootlaan (5582 VC Waalre) einde Bolksheuvel (5581 VC Waalre)