Agenda

Online Seminar. over omgaan met het rouwproces, gepresenteerd door Anita Witzier en Leoniek van der Maarel
Dinsdag 16 December 2014, 20:00

Even stilstaan bij jongeren en rouw

Omgaan met jongeren en kinderen die rouwen, dat vraagt speciale aandacht. Vanuit onze ervaring hebben we daarom deze website gemaakt om u als ouder, maar ook jongeren en kinderen zelf, te helpen bij de rouwverwerking. Monuta werkt hiervoor samen met rouwdeskundige Leoniek van der Maarel, gespecialiseerd in rouwverwerking bij jongeren.

U kunt bijvoorbeeld naar een lezing bij een vestiging van Monuta bij u in de buurt, maar we organiseren ook een live online seminar dat u gratis kunt volgen via uw computer, tablet of smartphone.

anita witzier leoniek van der maarel monuta
Online seminar

Volg gratis ons online seminar over omgaan met het rouwproces, gepresenteerd door Anita Witzier en Leoniek van der Maarel. Meld u aan voor ons gratis online seminar op dinsdag 16 december om 20.00 uur met Anita Witzier en rouwdeskundige Leoniek van der Maarel. Tijdens dit seminar wordt stilgestaan bij het thema jongeren en rouw. Leoniek van der Maarel, gespecialiseerd in rouwverwerking bij jongeren, zal uitleg geven over het rouwproces . Daarna is er een interactief gedeelte waarbij u praktische informatie krijgt en handvatten voor het omgaan met jongeren en rouw. Tijdens het gehele seminar heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Een voorbeeld van onderwerpen die aan bod komen tijdens het seminar:

Hoe verloopt het rouwproces?
Wat zijn de emotionele reacties van kinderen?
Hoe ga je als ouders of hulpverleners met deze reacties om?

Het seminar is te volgen via de computer, tablet of smartphone.

Omdat het aantal deelnemers beperkt is, raden wij u aan om u zo snel mogelijk aan te melden.
Hier aanmelden