Agenda

Bergen op Zoom Lezingencyclus 2015 afscheid, verlies en rouw
Donderdag 24 September 2015, 19:30 - 21:30

zoom en zegestede lezingencyclus 2015

Lezing “Leren leven met verliezen”.

Op donderdag 24 september 2015 verzorgt Marieke de Bruijn een lezing “Leren leven met verliezen”. Marieke de Bruijn is psychosociaal-therapeute gespecialiseerd in verlies en rouw, psychodrama-therapeute en docente Verlieskunde. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het begeleiden van trauma, burnout, rouw en verlies en bewustwordingsprocessen. In haar werk als docente traint zij mensen die beroepsmatig te maken hebben met verliezen van anderen. Marieke heeft een opleiding genoten bij Elisabeth Kübler-Ross in Amerika gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking.
Marieke is tevens auteur van de boeken "Leren leven met verliezen" (15e druk) en "Wat voor mens wil ik zijn?" (sinds nov.2009).
Er is een reden voor iedere ervaring ook al zien we die niet altijd.
Alles heeft zin.
Alles wat er gebeurt doet zich voor zodat we de les kunnen leren die we nodig hebben
(uit: Levenslessen van Elisabeth Kübler-Ross)ontmoeten. Uit de ervaringen met anderen leren wij onze eigen levenslessen.

marieke de bruijn

Marieke de Bruijn

In verband met het 25-jarig bestaan van crematorium Zoomstede wordt deze lezing kosteloos aangeboden. Aanmeldingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie Crematorium Zoomstede, Mastendreef 5, 4623 RE, Bergen op Zoom