Agenda

Utrecht. symposium van de NVVE Jongeren
Zaterdag 07 Februari 2015, 13:00 - 16:45

Op zaterdag 7 februari is het jaarlijkse symposium van de NVVE Jongeren. Tijdens dit symposium zal er door verschillende lezingen en een debat zal het gesprek worden aangegaan over verschillende vragenstukken omtrent jongeren en het zelfgekozen levenseinde. De bijeenkomst vindt plaats in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein te Utrecht, van 13.00 tot 16.45 uur. Inschrijven voor het symposium kost €5,00.

Inschrijven voor het symposium

 

Euthanasie en jongeren is geen vanzelfsprekende combinatie. “Omdat je zo jong bent, schrikken mensen zich dood als je over euthanasie begint. Die schrikreactie maakt het moeilijk erover te praten, het is een gevoelig onderwerp,” aldus Wendy Bax, een van de oprichtsters van NVVE Jongeren. Dat moet en kan anders, vinden wij. Het taboe moet eraf. En dat het onderwerp leeft bleek vorig jaar tijdens het drukbezochte eerste symposium.

jongerensite123.jpg

Daarom houden de NVVE Jongeren op 7 februari 2015 weer een symposium. Tijdens dit symposium kunnen jongeren praten en discussiëren over verschillende vragenstukken omtrent jongeren en het zelfgekozen levenseinde. Dit gebeurt door verschillende lezingen en een debat. De bijeenkomst is voor alle jongeren (tot 40 jaar jaar) die geïnteresseerd zijn in dit thema, zowel leden als niet-leden.

Mis het niet. Kom luisteren, meepraten en stel je vragen. Inschrijven voor het symposium kost €5,00 en kan via deze link.

Locatie  Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein te Utrecht