Agenda

Nieuwkuijk. Herdenking in Abdij Mariënkroon
Zondag 12 April 2015, 14:00

Herdenking in Abdij Mariënkroon

“IN LIEFDEVOLLE HERINNERING”

Het kan zinvol zijn op een goede manier stil te staan bij het moment dat ons leven door de dood van iemand die bij ons hoorde, zo anders werd. Wij moeten verder leven met onze pijn en ons verdriet.

Op zaterdag 12 april 2014 willen wij, evenals voorgaande jaren, met elkaar onze gestorvenen gedenken. Wij zullen hun leven herdenken tijdens een bijeenkomst in de kapel van Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 6 in Nieuwkuijk. De abdij is gevestigd schuin tegenover Crematorium Maaslanden (afslag 43 van de Maasroute).

De bijeenkomst vangt aan om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur zijn wij welkom in de abdij.
Wilt u in verband met het karakter van de herdenking tijdig aanwezig zijn?

U mag een bloem naar eigen keuze meebrengen voor de persoon die u wilt gedenken. Wij zullen de meegebrachte bloemen in een vaas bij elkaar zetten. Na afloop kunt u beslissen wat u met de bloem gaat doen.

Met betrekking tot het noemen van de namen tijdens de herdenking verzoeken wij u de naam van degene die u wilt gedenken vooraf aan ons door te geven. Wij vragen u hierbij om u te beperken tot maximaal twee namen per bezoeker of deelnemer. Dit om praktische en organisatorische redenen.

Na afloop van de bijeenkomst rond 15.30 uur zal er een collecte worden gehouden om deze herdenking en ontmoeting mogelijk te maken.

Ter afsluiting willen wij graag met elkaar koffie of thee drinken voordat wij de draad naar ons ‘gewone’ leven weer oppakken.

Om organisatorische redenen vragen wij om vooraf aan te melden.

Tel : 0416-349992 of mobiel 06-22229811
E.mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Locatie Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 6 in Nieuwkuijk