Agenda

Bergen op Zoom. Had ik het maar geweten (rondom de uitvaart)
Donderdag 19 November 2015, 19:30 - 21:30

oudenjongehand

We staan stil bij de dood, het sterven en de zorg er omheen en bespreken onderwerpen zoals het omgaan met pijn en vermoeidheid, euthanasie, uitvaart en de mantelzorger. In de bijeenkomsten wordt u als bezoeker uitgenodigd al uw vragen over dit onderwerp te stellen.

Op donderdag 19 november staat de bijeenkomst in het teken van ‘Had ik het maar geweten’. In deze bijeenkomst kijken we samen met u welke mogelijkheden er zijn rondom; zorg na overlijden, plaats van opbaring, cremeren of begraven, de as bestemming en condoleance. Een aantal organisaties lichten deze mogelijkheden toe en beantwoorden uiteraard al uw vragen: directeur Mevr. A.A. (Annette) van de Meene, Crematorium Zoomstede & Zegestede; Uitvaartverzorger Dhr M. (Marius) Terol, Monuta Terol. Heeft u thema’s waar u graag meer over wilt weten? Breng ons daarvan op de hoogte!

Aanmelden

Maak kennis met De Rouwfabriek en kom op donderdag 19 november van 19.30 tot 21.30 uur naar het Spiritum aan de Rijtuigweg 44 in Bergen op Zoom (goede parkeergelegenheid). We willen graag iedereen persoonlijke aandacht en ruimte geven voor vragen. Daarom is er plaats voor een maximaal aantal bezoekers van 30 personen.

U kunt zich aanmelden voor donderdag 19 november: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14188392.

Locatie Spiritum aan de Rijtuigweg 44 in Bergen op Zoom

De bijeenkomsten vinden zes keer per jaar plaats, waarin steeds een ander thema rond het leven en het sterven wordt belicht.