Agenda

Hellendoorn. Lichtjes in het donker
Woensdag 30 December 2015, 19:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0548) 616625.


kaarsLichtjesavond op de gemeentelijke begraafplaats aan de Ninaberlaan.
Op woensdag 30 december staan overal lichtjes op de begraafplaats, zowel op het oude als op het nieuwe gedeelte. Er wordt gezamenlijk begonnen met muziek en een kleine toespraak. Dit jaar verlenen de Vocalband 4Life en dwarsfluitiste Irma Molenaar hun medewerking. Er worden namen genoemd van dierbaren die na 14 december 2014 zijn overledenen. Als nabestaanden dat willen, kunnen ze de naam tussen 10 en 20 december doorgeven, het liefst per mail, maar telefonisch mag ook.

Vervolgens krijgen mensen een fakkel mee om bij het graf of de urn van hun dierbare een lichtje te zetten en persoonlijk te gedenken. Het is ook mogelijk een lichtje mee te nemen naar een eigen gedenkplek.

De avond begint om 19.00 uur. Er zijn gedenklichtjes aanwezig. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan een zitplaats worden geregeld, wel even van te voren aangeven. Bij de uitgang kan men een vrijwillige bijdrage geven. Het is aan te raden een zaklamp mee te nemen.

Op de Lichtjesavond is iedereen welkom.

Locatie Gemeentelijke begraafplaats, Ninaberlaan, Hellendoorn