Agenda

Tilburg. Lenteviering 'Lente me.... verder leven met herinneringen'
Donderdag 31 Maart 2016, 19:00 - 21:30


sterven en rouw midden brabant
Lenteviering 'Lente me.... verder leven met herinneringen'
Herdenken van dierbaren met woorden, muziek, beelden en licht

Op donderdagavond 31 maart organiseert Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant een speciale lenteviering. U kunt op een bijzondere manier stilstaan bij uw overleden dierbare. Met momenten om te herinneren, maar ook om het leven te vieren. Een bijzonder onderdeel van de avond is het laten zien van de namen met een foto van de overledenen. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten en Crematorium Tilburg en omstreken.

Lente staat voor leven
Toon Hermans schreef niet voor niets: ‘Lente me... want ik heb jou voor altijd lief’. Tijdens deze lenteviering op donderdag 31 maart 2016 herdenken we onze dierbaren die wij moeten missen en vieren we hun leven. In de ongeveer twee uur durende viering kunt u onder meer luisteren naar sfeervolle harpmuziek, een verhaal van Sietske Zijlmans (www.verhalendvertellen.nl), een gedicht van Liesbeth Gijsbers (www.liesbethgijsbers.nl) en zang door Anneke Naaijkens-Doek. (www.piumosso.nl). Rob van Tilburg (www.robvantilburg.nl) leest de namen van overledenen voor terwijl hun foto te zien is.

Praktische informatie
U bent vanaf 19.00 uur welkom bij Crematorium Tilburg en omstreken (Karel Boddenweg 5). De lenteviering begint om 19.30 uur en u kunt napraten tot ongeveer 21.30 uur. Deelname is gratis en voor koffie, thee en fris wordt gezorgd.
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u dat wilt, stuurt u dan ook de naam, geboorte- en sterfdatum en foto van uw overleden dierbare(n) mee? Insturen kan tot uiterlijk maandag 28 maart. Mocht u geen mail hebben, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via 013-5920048 (Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten).

Kijk voor meer informatie op www.stervenenrouw.nl

pdfDownload hier de flyer   

Locatie Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg