Agenda

Tiel. Wandelen met lotgenoten: Ouders van een Overleden Kind
Zondag 24 Juli 2016, 13:00
Contact Bettie Elzenaar: 06 40875275

Vook logo

Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK)
Wandelen met lotgenoten op zondagmiddag 24 juli 2016:

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten. Wanneer je kind sterft val je in de duisternis en de chaos van tomeloos verdriet: de wereld is vergaan. Veel meer ouders ondergaan deze traumatiserende ervaring dan over het algemeen wordt gedacht. Vele ouders dragen daardoor een onvoorstelbaar groot verdriet met zich mee, dat bepalend is voor de rest van hun leven. Hoe daarmee om te gaan? Hoe overleef je dat?

In 1981 hebben een aantal ouders met deze gemeenschappelijke ervaring de Vereniging Ouders van een Overleden Kind opgericht. Zij ontdekten dat het delen van gevoelens, angsten en wanhoop hen in staat stelden overeind te krabbelen en hun leven opnieuw op te bouwen; een leven weliswaar, dat nooit meer zal zijn wat het ooit is geweest. Het verdriet blijft. Wanneer je kind sterft word je getroffen door levenslang verdriet, dat is de prijs die je betaalt voor de liefde voor je kind. Die liefde blijft bestaan over de grens van de dood heen. Wat VOOK voor u kan betekenen, staat op www.oudersoverledenkind.nl en facebook.

We ontmoeten elkaar om 13.00 uur bij Bistro “De Bolle” Waalbandijk 29, 6657 KC Boven- Leeuwen. Rond 13.30 uur start de wandeling en deze zal ongeveer 5, 6 kilometer zijn. We wandelen over de dijk en door de uiterwaarden van rivier de Waal. Na afloop is er gelegenheid om nog iets te drinken en als u dit wilt samen na te praten.
U kunt u voor deze wandeling opgeven per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Bettie Elzenaar: 06 40875275.
Besluit u op het laatste moment mee te lopen, dan is dit ook prima.
Broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom.

Wilt u deelnemen aan een gespreksgroep of met lotgenoten in contact komen of heeft u een vraag neem dan contact met ons op.

Locatie : Bistro “De Bolle” Waalbandijk 29, Tiel