Agenda

Spijkenisse. Lotgenotengroep Steun bij rouw Humanitas
Vrijdag 30 September 2016, 10:00

humanitasLotgenotengroep Steun bij rouw Humanitas

Humanitas Voorne-Putten en Rozenburg organiseert binnenkort weer een lotgenotengroep om mensen met elkaar in contact te brengen.
Er breekt een periode aan van verwarring. En nu bent u wellicht op zoek naar een manier om om te gaan met het verlies van een dierbare. Buiten u om gaat het leven, hoe hard ook, gewoon door. Daardoor ontstaat het gevoel van eenzaamheid. En natuurlijk zullen er mensen om u heen zijn die er voor u willen zijn, maar die u niet steeds lastig wilt vallen met uw verdriet. Als u met anderen, die nagenoeg hetzelfde hebben doorgemaakt, samen kunt stilstaan bij het verdriet, naar elkaars verhalen kunt luisteren en elkaars ervaringen kunt delen, dan voelt u zich misschien begrepen en niet zo alleen.
De eerste bijeenkomst start bij voldoende aanmeldingen op vrijdag 30 september 2016 om 10.00 uur in het Humanitas-huis aan de Veerman 3 in de Gildenwijk tegenover het metrostation Centrum in Spijkenisse.

Er zullen 8 bijeenkomsten van 2 uur worden gehouden, de begeleiding is in handen van ervaren en getrainde vrijwilligers.
Voor deelname aan deze lotgenotengroep wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van 25 euro.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de coordinatoren van Humanitas steun bij rouw,
telefoon 06-20208751
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie : Humanitas-huis aan de Veerman 3 in de Gildenwijk tegenover het metrostation Centrum in Spijkenisse.