Agenda

Culemborg. Hoe ga je als jongere om met rouw en verlies?
Zaterdag 10 September 2016, 13:00 - 16:00

gebroken hartHoe ga je als jongere om met rouw en verlies?

Wanneer je als jongere te maken krijgt met een overlijden van je ouders, je vriend(in) of een broer/zus dan wordt je veerkracht op de proef gesteld. Alles wat voorheen gewoon was, is ineens anders. Er is vaak aandacht voor de volwassenen, maar als jongere kom je er soms bekaaid af. Waar kun je terecht met jouw gevoelens en hoe vind jij je weg in de periode erna?

Om rouw en verlies meer bespreekbaar te maken onder jongeren hebben verschillende organisaties de handen in elkaar geslagen en wordt er een startbijeenkomst georganiseerd voor alle jongeren tussen de pakweg 15 en 27 jaar oud die een verlies door overlijden hebben meegemaakt.

Het programma biedt ruimte om je te laten raken, inspireren en anderen te ontmoeten die eenzelfde soort ervaring hebben als jij. Je mag uiteraard een goede vriend/vriendin meenemen als je dat prettig vindt. Op het programma staan presentaties, muziek en workshops door ervaringsdeskundigen.

De gratis bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 10 september van 13.00 uur tot 16.00 uur in de ELK-zaal van ontmoetingscentrum BonVie, Admiraalvlinderlaan 2 in Culemborg. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

Meer informatie of aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 06-10563305.
 

Locatie Admiraalvlinderlaan 2, Culemborg Ontmoetingscentrum BonVie Culemborg