Agenda

Horst. Doe Maar Rouw-dag
Zondag 02 Oktober 2016, 13:00 - 18:00

rouwDoe Maar Rouw-dag

In De Lange Horst vindt op zondag 2 oktober de Doe Maar Rouw-dag plaats. Deze wordt in samenwerking met de jongerengroepen Mijn masker af en Tweestrijd en gemeente Horst aan de Maas georganiseerd.

De Doe Maar Rouw-dag, die wordt gehouden van 13.00 tot 18.00 uur, is bedoeld voor jongeren én hun vrienden (in de leeftijd van 13 tot 25 jaar) die geconfronteerd zijn met een verlies, zoals een overlijden binnen hun gezin, vriendengroep, klas of de scheiding van hun ouders.
Deze dag wordt ingevuld met diverse workshops zoals singersongwriting, taishi en speksteen bewerken. Inschrijven voor deze dag kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het inschrijven voor de specifieke workshops kan ter plekke op de dag zelf.

Tegelijkertijd vindt er om 14.00 uur in Grand Café Liesbeth een presentatie ‘Omgaan met jongeren met een verlies’ plaats. Deze is speciaal bedoeld voor iedereen die betrokken is bij jongeren met een verlies en wordt verzorgd door Gertie Mooren, in samenwerking met enkele jongeren. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    

Locatie : De Lange Horst, Wilhelminaplein 9, 5961 ES Horst