Agenda

Rijswijk. Ontmoetingsgroep bij Rouw
Woensdag 22 Februari 2017, 09:00

humanitasOntmoetingsgroep bij rouw
di 10 jan 2017, 10:32

Humanitas Steun bij Rouw en Verlies start op woensdag 22 februari in het Oude Raadhuis in Rijswijk een nieuwe groep voor mensen die rouwen om de dood van een dierbare.
Er is nog plaats voor enkele deelnemers in deze ontmoetingsgroep, begeleid door twee ervaren en getrainde vrijwilligers. De in totaal zeven bijeenkomsten zijn gepland op woensdagochtenden. Je deelt je verhaal met elkaar, je wisselt herinneringen uit, deelt je zorgen en staat stil bij het geven van betekenis aan je verlies.
Het overlijden van een dierbaar iemand uit je naaste omgeving, verandert je leven ingrijpend. Na een drukke tijd volgt vaak leegte, verdriet en gemis. Mogelijk heb je behoefte aan steun en de wens om gedachten, gevoelens en ervaringen met anderen te delen.
Enkele uitspraken van eerdere deelnemers:
‘Het meedoen heeft mij op het goede spoor gezet, ik raad het anderen beslist aan’
’Ik kon mijn gevoelens onder woorden brengen en besefte dat ik niet alleen stond. Het heeft mij weer energie gegeven”.
Ook bieden de vrijwilligers van Humanitas individuele ondersteuning gedurende een bepaalde periode. Voor al dit zinvolle werk is Humanitas op zoek naar vrijwilligers, die zich willen aansluiten bij een groep van zeer actieve en gemotiveerde vrijwilligers die met hun ervaring iets willen betekenen voor hun medemens.

Aanmelden

Pauline Stadhouders
Coördinator Steun bij Rouw en Verlies in Rijswijk
Tel. nr: 06 51297326
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.humanitasdelft.nl

Vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met plaatselijke activiteiten, die verdeeld zijn over zes thema’s: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies. Jaarlijks geven 22.000 goed geschoolde mensen anderen het zelfvertrouwen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

Locatie Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL, Rijswijk