Agenda

Valkenswaard. Wandeling voor mensen in rouw
Zaterdag 11 Februari 2017, 11:00
Contact 040 - 204 30 27 06 - 4177 5147

jouwpad logo

Je leven verandert wanneer je iemand moet missen.
Kost het moeite om het veranderde leven op te pakken?
Wil je graag dat iemand een stukje met je meeloopt?
Jouw Pad coaching en begeleiding verzorgt in het kader van
rouwbegeleiding een
wandeling voor mensen in rouw

 

Zaterdag 11 februari gaat Jouw Pad coaching en begeleiding weer op stap met lotgenoten in rouw. Mensen die in eenzelfde situatie zitten, voelen elkaar goed aan. Tijdens de wandeling raken de mensen, die allen een dierbare moeten missen, snel met elkaar in gesprek.
We wandelen deze maand in de bossen bij de "Kempervennen" in Valkenswaard. Vertrek is om 11:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Luikerweg (achter de bushalte), schuin tegenover de afslag "Kempervennen", 5556 XG Valkenswaard. Rond 13:00 uur zijn we daar weer terug.
De kosten bedragen 8 euro p.p.
In de rouw zijn, kan erg verwarrend en vermoeiend zijn. Je dagelijkse leven is ontregeld, de structuur is weg en je voelt een groot gemis. De ene dag gaat het redelijk en de volgende dag misschien weer helemaal niet. Je denkt misschien, dat de donkere wolken zullen blijven hangen en dat het niet meer opklaart. Allemaal herkenbaar voor de lotgenoten. Al wandelend praat je samen over de praktische problemen maar ook over je angsten en stapjes vooruit en achteruit. Je leert van elkaar en helpt elkaar om stapjes vooruit te gaan zetten. Zodat je je leven weer kunt gaan leven. Achter de wolken schijnt de zon....

 


Aanmelden bij Elly Verhees - de Kort
Jouw Pad coaching en begeleiding 040 - 204 30 27 06 - 4177 5147 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jouwpadcoaching.nl
Jouw Pad gaat op Pad