Agenda

Wezep. Lezing: Over-leven met kanker
Donderdag 11 Mei 2017, 19:30 - 21:30

Els Beekman.jpgOver-leven met kanker

De Huiskamer van Wezep, Ruitersveldweg 20b in Wezep houdt op donderdag 11 mei van 19.30 tot 21.30 uur een avond over ‘Over-leven met kanker’. Els Beekman is coach en werkt als coördinator bij De Zonnesteen in Hattem. Vanuit deze ervaringen verzorgt Els de bijeenkomst ‘Over-leven met kanker’ in de Huiskamer van Wezep.

Diagnose kanker; compleet ander leven
Wie de diagnose kanker krijgt, wordt ineens geconfronteerd met een compleet ander leven. Ook voor familie, vrienden, buren, sportvrienden komt dit behoorlijk aan. Wat betekent het voor het moment, voor de toekomst? Kun je je lijf nog vertrouwen? Hoe kun je er als vriend of vriendin zijn? De zekerheden zijn weg. Angst kan daarvoor in de plaats komen. Wat heb je nodig om door te gaan. Om verder te gaan met je leven? Iedereen die door kanker wordt geraakt is welkom.

Niets moet, luisteren, delen
De avond legt je niets op. Het is een warme, veilige en onafhankelijke avond waar mensen die met kanker te maken hebben elkaar kunnen ontmoeten en erover van gedachten kunnen wisselen. Praten over wat jou bezighoudt. Er is ruimte voor emotie en alles wat er wordt gezegd blijft daar. Wil je alleen luisteren en meer niet? Ook dan ben je van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Vragen
Voor vragen over deze thema-avond is Els Beekman bereikbaar via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de Huiskamer van Wezep is Liesbeth Smit bereikbaar op telefoonnummer 06-30765104 of is Hettie Schoonhoven bereikbaar op 06-20460298. De Huiskamer van Wezep is per e-mail bereikbaar op iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op facebook HuiskamervanWezep.

Meer informatie is te lezen op www.huiskamervanwezep.nl

Locatie : De Huiskamer van Wezep, Ruitersveldweg 20b in Wezep