Agenda

's-Graveland. Zondagochtend wandeling na verlies 7 mei
Zondag 07 Mei 2017, 10:00

Voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring.
zondagochtend wandeling
De wandeling brengt lotgenoten met elkaar in contact. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven niet veel uit te leggen. Het doet zichtbaar goed om te kunnen praten over verlies en over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven. Het lopen in de natuur heeft vaak een helende werking.
Daarnaast kun je terecht bij Miranda en Wendy met je verhaal of vragen. Wij zijn ervaringsdeskundige en werken als verliesbegeleider.
We verzamelen om 10.00 uur voor De Serre, Leeuwenln 34 te ’s-Graveland.

Kosten voor deelname zijn € 10,00 (contant). We wandelen ruim een uur. Na afloop praten en drinken we nog wat in De Serre (kosten voor eigen rekening).

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: familie, vrienden en omgeving tijdens rouw. Hoe ervaar jij de mensen om je heen? Zijn ze steunend of juist niet? Waar, wanneer en bij wie kun jij zijn met alles wat er is? Tijdens deze wandeling geven we hier aandacht aan.
Graag aanmelden als je mee wilt lopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06- 4604 8372. Zie voor meer informatie www.indeontmoeting.nl

Een warme groet,
Wendy Pater-Jamin


Locatie : De Serre, Leeuwenln 34 te ’s-Graveland.