Agenda

's Graveland. Boswandeling met aandacht voor verlies “Veerkracht”
Zondag 04 Juni 2017, 11:00

Boswandeling met aandacht voor verlies “Veerkracht”

boswandeling 4 6 2017

4 Juni (Pinksteren) organiseren we weer een boswandeling. De wandeling is voor iedereen die aandacht wil geven aan verlieservaring(en). Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is.

We brengen lotgenoten met elkaar in contact.
Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven niet veel uit te leggen. Het doet zichtbaar goed om te kunnen praten over je verlies en over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven. Het lopen in de natuur heeft vaak een helende werking.

Daarnaast kun je terecht bij Miranda en Wendy met je verhaal en vragen. Wij zijn ervaringsdeskundige en werken als verliesbegeleider.

We komen om 10.00 uur bij elkaar bij De Serre van de biologisch tuinderij van Land en Boschzigt, Leeuwenlaan 34 te ’s Graveland. Kosten voor deelname zijn € 10,00 (contant).

We wandelen ongeveer een uur.
Na afloop praten en drinken we nog wat in De Serre (kosten voor eigen rekening).

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: veerkracht. Hoe voel je je? Wanneer ben je met je verlies bezig en wanneer met de wereld die doorgaat? Hoe of uit wat krijg jij veerkracht?

Graag aanmelden als je mee wilt lopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 46048372.

Wendy Pater-Jamin Miranda van den Eijnden
Indeontmoeting.nl

Locatie : De Serre van de biologisch tuinderij van Land en Boschzigt, Leeuwenlaan 34 te ’s Graveland