Agenda

Diepenveen. Rouwwandeling Humanitas ondersteunt
Zondag 02 Juli 2017, 10:00

humanitasRouwwandeling Humanitas ondersteunt

Werkgroep Steun bij Verlies en Rouw van de vereniging Humanitas voor de regio Deventer en omstreken heeft op zondag 2 juli een rouwwandeling gepland.

Humanitas is actief in alle lagen van de samenleving en biedt ondersteuning aan alle levensovertuigingen. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door yardenhuis Steenbrugge.

De wandeling is bestemd voor mensen die een dierbare hebben verloren en hierover met lotgenoten in gesprek willen gaan. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies. Ieder rouwt op z'n eigen manier, soms kost dat meer energie dan je hebt. Herkenning en erkenning kunnen dan steun bieden. Hoe je omgaat met verlies is heel persoonlijk. Wandelend door de natuur kunnen er op een andere manier gesprekken ontstaan over verlies en wat dit voor je betekent. Door naar elkaars verhalen te luisteren willen we daar ruimte aan bieden.

De werkgroep nodigt je uit om de stap te zetten en mee te wandelen. De bijeenkomst begint om 10 uur bij Hotel Gaia in Diepenveen, met een informele kennismaking en een kop koffie of thee. De rondwandeling duurt circa 1 uur en we lopen in een rustig tempo. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Kosten deelname €2,50. Informatie en aanmelding: 06-15134592 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u niet wandelen, maar heeft u wel belangstelling voor een individueel gesprek, dan kunt u ook contact opnemen voor een afspraak of bezoek de website

https://www.humanitas.nl/afdeling/deventer

Locatie : Hotel Gaia in Diepenveen