Agenda

Deurne. Lezing ‘Mijn masker af’ door jongeren voor jongeren
Dinsdag 24 Oktober 2017, 19:30

mijn masker af Lezing ‘Mijn masker af’ door jongeren voor jongeren

Op dinsdagavond 24 oktober 2017 organiseren we in samenwerking met Uitvaartonderneming van Kessel, een lezing over Rouw bij jongeren.
Tijdens deze lezing of bijeenkomst vertellen jongeren (samen met Gertie Mooren) hoe zij het verlies in hun omgeving ervaren hebben. (www.mijnmaskeraf.com)

“Wij zijn een groep jonge mensen met ieder een eigen verhaal. Door het verlies van een dierbare, een echtscheiding of ander verlies, is ons leven aardig op zijn kop gaan staan. Ieder is hier op een eigen manier mee om gegaan, maar stuk voor stuk hebben wij drempels overwonnen en thema’s doorbroken. Door te ervaren hoe het is om ons verhaal te delen met anderen, hebben wij ons masker af kunnen zetten. Wij willen met ons verhaal andere jongeren en hun omgeving inspireren in het bespreekbaar maken van rouw, verdriet en verlies. Samen vormen wij een netwerk en door in gesprek te gaan met jongeren en hun omgeving hopen wij andere jongeren aan te sporen om ook hun masker af te zetten.” Bron: site wij zetten ons masker af.

Iedereen is van harte welkom.

Entree is gratis

 

Locatie : Brummelhuis, Sint Willibrordusplantsoen 6 te Deurne