Agenda

Nijverdal. Mantelzorgers in rouw gaan samen verder
Donderdag 23 November 2017, 10:00

matelzorgers rouwMantelzorgers in rouw gaan samen verder

Evenmens, informele zorg voor elkaar heeft het project 'Samen Verder' ontwikkeld dat is bedoeld voor mantelzorgers in rouw.

Bij een rouwproces denken we aan sterven. Er bestaan echter in het leven meer verliessituaties die een enorme impact kunnen hebben op het leven, bijvoorbeeld het verlies van gezamenlijke toekomstplannen.

Binnen dit project worden mantelzorgers in rouw in contact gebracht met lotgenoten en zorgvrijwilligers die helpen het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te zetten. Praten met lotgenoten kan troost en steun geven. Lotgenotencontact vindt onder andere plaats in de vorm van wandelcoaching. Daarnaast kunnen ook gesprekken thuis gevoerd worden.

De wandelcoaching vindt dit jaar nog een keer plaats in omgeving Nijverdal, te weten op donderdag 23 november. Het vertrek is om 10.00 uur bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Er is een route uitgestippeld en na afloop is er een kopje koffie.

Mantelzorgers in rouw kunnen gratis deelnemen aan deze wandeling.
Vooraf aanmelden is verplicht en kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0548-638830/06-10169173.

Locatie : Buitencentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 in Nijverdal