Agenda

Wageningen. Inloopochtend ''Verlies en Gemis''
Vrijdag 23 Februari 2018, 09:30 - 11:30

oudenjongehandInloopochtend ''Verlies en Gemis''

Op vrijdag 23 februari is er een nieuwe inloopochtend in het Startpunt over verlies en gemis. Deze ochtend is een samenwerking tussen het Startpunt en De Plek en staat open voor iedereen die te maken krijgt met verlies en rouw in zijn leven.

Het verlies en gemis van een dierbare kan pijn doen. Het maakt niet altijd uit of dat lang of kort geleden is. Het is fijn om een plek te hebben waar dat gemis er gewoon mag zijn.

Tijdens de inloopochtend wordt aandacht besteed aan rouw, zonder het te willen oplossen of genezen. Het feit dat er rust en ruimte gegeven wordt, geeft ruimte om weer voluit te leven. U kunt binnenlopen om een kop koffie te drinken, een gesprek te hebben, een boek in te kijken, een kaarsje aan te steken of om na te denken. Het motto is niks moet, alles kan.

Wie

De ochtend wordt begeleid door Petra Sips van het initiatief voor rouwbeleving De Plek. Petra is psycholoog en ervaringsdeskundige. Zij pleit voor meer begrip voor rouw en kwetsbaarheid in de samenleving.

Wanneer

De eerste inloopochtend is op vrijdag 23 februari. De overige inloopochtenden in 2018 zijn op 23 maart, 20 april, 25 mei, 29 juni, 31 augustus, 28 september, 26 oktober en op 30 november. De inloopochtend is van 9.30-11.30 uur.

Overige informatie

• Meer informatie is te krijgen bij Petra Sips telefoon 06-50627540

• De inloopochtend is gratis

• Aanmelden is niet nodig

Locatie : Startpunt, Rooseveltweg 408a ('t Palet).