Agenda

Noordbroek. Lezing over Leven in en na verlies en rouw
Dinsdag 10 April 2018, 19:30

Lezing over Leven in en na verlies en rouw

Wat als het leven nou eens niet zo loopt, als je had bedacht!
Hoe ga je verder als zekerheden wegvallen? Als zekerheid een illusie blijkt te zijn.
Hoe bouw je jezelf weer op na verlies van wezenlijke levensgebeurtenissen, zoals het verlies van een relatie, scheiding, gezondheid, zelfvertrouwen, verlies van een overleden dierbare of verlies van je baan.

Monique Goemans en Esther Bohte-de Wilde geven samen en apart van elkaar regelmatig lezingen en workshops waarin leven in en na verlies en rouw centraal staat.
Tijdens deze lezing vertellen ze over hun ervaringen en verlieservaringen van mensen om hun heen over verlies en methodes om vanaf hier verder te gaan, het leven weer op of vast te pakken.

Leven is universeel. Maar vaak wordt het woord ‘leven’ geassocieerd met de mooie, leuke momenten. En niet met de mindere of soms harde kanten van het leven, die toch vaak grote impact hebben op de kijk op het leven en de beleving ervan.

Monique en Esther inspireren en zetten aan tot bewustzijn dat juist de dualiteit van het leven – zonder donker, geen licht – nodig is om verder te kunnen in het leven na verlies. En het zelfs immense groei op kan leveren wanneer er acceptatie is voor datgene wat is, en vanuit daar weer verder te LEVEN met wat het leven geeft en een andere vorm of invulling te vinden voor dat wat het nam.


De avond start om 19.30 uur en kost € 7,50 inclusief koffie en thee.

 

Graag van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Locatie : Rootz In Balance Company, Hoofdstraat 45 in Noordbroek.
Deze lezing wordt ook op 28 mei in Veendam gehouden, zie ook de agenda op http://www.rouw.nl