Agenda

Oosterhout. Lezing ‘Ode aan het leven’
Dinsdag 20 Maart 2018, 19:30 - 22:00

Lezing ‘Ode aan het leven’

Hoe kun je het leven vervolgen na het verlies van twee dochtertjes?

Allemaal kennen we de angst om een dierbare te verliezen. Maar wat als die angst werkelijkheid wordt en vooral: hoe ga je verder? Vereniging Yarden organiseert op dinsdag 20 maart in Oosterhout samen met Suzan Hilhorst een lezing met als thema ‘Ode aan het leven’

Suzan Hilhorst vertelt over de korte levens van haar dochtertjes Sara en Liv die ze hebben verloren vanwege een stofwisselingsziekte, en over de impact die dat heeft gehad op het gezin.

Ook vertelt ze over hoe je verder kunt gaan na zo’n groot verlies. Een lezing over afscheid en rouw maar ook over de liefde, de keerzijde van rouw.

suzan hilhorstOver Suzan Hilhorst
Suzan Hilhorst is schrijver en programmamaker bij BNN VARA. Haar persoonlijke verhaal bracht haar terug naar een oude liefde: schrijven. Sara en Liv is de debuutroman van Hilhorst, die figureerde in Coen Verbraaks indrukwekkende interviewserie Kijken in de ziel.
Sara en Liv is verschenen bij uitgeverij Hollands Diep. Inmiddels werkt Hilhorst aan een tweede roman (fictie).
Foto: Wybe van Brakel

Datum en locatie
De lezing wordt aangeboden door Vereniging Yarden.
Locatie: Yarden Huis van Brabant, Florijnstraat 60 Oosterhout.
Datum: 20 maart 2018 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Vanaf 19.00 staat er voor de bezoekers koffie of thee klaar.
U kunt zich vooraf aanmelden via www.yarden.nl/agenda.
Voor meer informatie: 088 927 3434

Yarden LogoOver Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten en evenementen wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Locatie : Yarden Huis van Brabant, Florijnstraat 60 Oosterhout.