Agenda

Elburg. ‘Omgaan met verlies en rouw’.
Donderdag 18 Oktober 2018, 19:30

Stichting WIELIn de ban van ‘Kiezen’.

Piet is na zijn administratieve opleiding bij de plaatselijke Bank gaan werken. Jarenlang genoot hij van het half uurtje fietsen tussen huis en werk en voelde hij zich een bevoorrecht mens dat hij niet met de auto de file in hoefde. Toen zette de automatisering voet aan wal binnen het Bankwezen, met als gevolg vertrek van collega’s, minder klantencontact en uiteindelijk ook fuseren van Bankkantoren. Vorige maand werd Piet voor de keus gesteld: overplaatsing naar een Bankgebouw in de stad, 40 km verderop of met een regeling uitstromen. Piet is in dubio; beide keuzen voelen als verlies van werk. Zijn echtgenote kan hem niet helpen in het nemen van een beslissing. Zij zegt: ‘Het is jouw keuze, ik sta achter je’. Desondanks voelt Piet zich alleen.

Herkent u zich in het verhaal van Piet?

Op donderdag 18 oktober 2018 wordt om 19.30 uur in ’t Huiken in Elburg een avond georganiseerd over het thema ‘Omgaan met verlies en rouw’. Bekend is, dat rouw hoort bij het verlies van een naaste, maar rouw kan evengoed ontstaan na verlies van werk of kan onderdeel uitmaken het acceptatieproces dat het lichaam anders functioneert na ziekte of ongeval. De thema avond wordt verzorgd door Joke van de Werfhorst, werkzaam bij Eleos.

Meer info is verkrijgbaar via Stichting WIEL, 0525-681212 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

Locatie : ’t Huiken in Elburg