Agenda

Diemen. Cursus verliesverwerking van MaDiZo
Woensdag 07 November 2018, 13:00 - 15:30

diemen cursus verliesverwerkingCursus verliesverwerking van MaDiZo

Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Amsterdam Zuidoost en Diemen (MaDiZo) start op woensdag 7 november met de cursus verliesverwerking. De cursus richt zich op mensen van wie de partner is overleden.

De bijenkomsten vinden op 8 woensdagmiddagen van 13.00 tot 15.30 uur plaats in de Brede HOED aan D.J. den Hartoglaan 8 in Diemen. De cursus is gratis voor bewoners van Diemen en Amsterdam Zuidoost.

De cursus verliesverwerking vindt twee keer per jaar, in het voor- en najaar, plaats en wordt aangeboden door maatschappelijk werkers Janina Poppes en Marthe Ackerman van MaDiZo. Ze helpen deelnemers bij het erkennen en herkennen van verlies, hoe om te gaan met de eigen situatie en begeleiden de gesprekken met lotgenoten.

Dankbare berichten
Maatschappelijk werker Janina Poppes: "Ik krijg veel dankbare berichten van deelnemers uit de groep. Zo schrijft deelneemster Annelies dat het voor haar goed is geweest om naar lotgenoten te luisteren. En natuurlijk is de pijn na deze weken voor haar niet weg. Maar ze heeft gemerkt dat ze geen uitzondering is en dat verdriet erbij hoort."

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan bij Marthe Ackerman en Janina Poppes door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de start van de cursus wordt er altijd een kennismakingsgesprek ingepland.