Agenda

Dronten. Voorstelling ‘Dan neem je toch gewoon een hond?’
Dinsdag 20 November 2018, 19:30

RouwVoorstelling ‘Dan neem je toch gewoon een hond?’ in uitvaartcentrum Dronten
Theatergroep De Kunst van het Rouwen verzorgt op dinsdag 20 november de voorstelling ‘Dan neem je toch gewoon een hond?’ De avond is in uitvaartcentrum De Wissel, is georganiseerd door de ledenvereniging van Yarden samen met De Wissel en begint om half acht. De uitvaartvereniging benadrukt dat de voorstelling ook bedoeld is voor niet-leden.

„Hoe reageer je op iemand die een geliefde heeft verloren? Moet je nu wel of juist niet vragen hoe het ermee gaat? Deze en andere vraagstukken behandelt theatergezelschap de Kunst van het Rouwen in de voorstelling”, aldus Yarden, „Een indringend en humoristisch stuk waarin wordt gezocht naar antwoorden.”
Drie verhalen

Aan de hand van twee verhalen vertellen de actrices het verhaal van het verlies van een geliefde aan de dood en wat ze allemaal tegenkomen in het soms onbegaanbare landschap van rouw. Daarnaast is er ook het derde verhaal, dat van ‘de omgeving’.

Theatergezelschap De Kunst van het Rouwen bestaat uit drie ervaren actrices, die daarnaast ook werken als trainer en coach op het gebied van rouw.
Na afloop van de voorstelling gaan zij in gesprek met het publiek.

De Kunst van het Rouwen
Stephanie Hulshof
Mariska van Veenen
Lizette Hofsteenge

Locatie : Uitvaartcentrum De Wissel, Dronten

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.