Agenda

Heide. Natuurbegraafplaats Weverslo Muzisch Treffen 2019
Zondag 25 Augustus 2019, 14:30 - 17:00

Muzisch Treffen 2019

Het is inmiddels Weverslo-traditie dat we op de laatste zondag van augustus een gevarieerd programma brengen met muziek, proza en poëzie. Met trots presenteren we deze keer twee Venrayse artiesten met een heel eigen achtergrond en carrière; beiden van topniveau; Anne Mieke Ruyten en Peter Winnen brengen ‘liedjes uit een artiestenleven en lessen uit een wielerleven’.

werverslo muzisch treffen
Anne-Mieke Ruyten | OEVERS

Anne Mieke is bekend van tv en grote musicals. [Sam Sam, Kinderen geen bezwaar, daarnaast speelde ze mooie rollen in musicals zoals West Side Story, Sneeuwwitje, Anatevka en The Sound Of Music en vorig seizoen in ’CHARLIE De Musical’.] brengt het solozangprogramma OEVERS. Vooral Nederlandstalige liedjes die haar als een handschoen passen. Ze vertelt hiermee een persoonlijk maar zeer herkenbaar verhaal. Het is het meest persoonlijke dat ze tot nu heeft gedaan in haar carrière. Normaal gesproken heeft ze als actrice een rol, een karakter om neer te zetten, en waar je je soms ook achter kunt verschuilen. Bij dit theaterprogramma echter, staat ze helemaal als zichzelf op de
bühne. Voor Anne-Mieke is het heel bijzonder dat ze – na de première van haar liedjesprogramma in de Venrayse Schouwburg – nu ook op Weverslo optreedt. Zingen op de plek waar je geboren en getogen bent, is altijd heel speciaal: meer dan ooit uit het hart! Het programma gaat onder meer over de liefde, de humor, het gemis, de zelfspot, en de aanpassing naar het leven en werken in twee landen zijn de onderwerpen. Ze vertelt hiermee een persoonlijk maar zeer herkenbaar verhaal. Anne-Mieke wordt hierbij kundig geflankeerd door Jan Moonen en Kris van Daele, twee muzikale meesters op de lange en kortere snaren.

Peter Winnen | Draagt voor uit eigen werk

Na zijn actieve wielerloopbaan bezoekt Peter Winnen de Kunstacademie. Hij schrijft columns voor tijdschriften en kranten, maakt een theatervoorstelling en werkt mee aan uiteenlopende theater-, radio- en televisieprogramma’s. Verder publiceert Peter Winnen enkele boeken over de wielerwereld, en schreef hij de muziek theaterproductie ‘Fiets’; een voorstelling over de verhouding tussen wielersport, media en commercie.

Ook voor de Venraynaar Peter Winnen is deze thuiswedstrijd heel bijzonder. De voordracht zal niet zozeer gaan over het actuele in de sport maar meer over het universele; met niet de prestatie maar juist het meditatieve aspect als doel. Het ‘richtinggevende’ van koersen dus. Plus het gevecht tegen de natuur, de elementen en natuurlijk uiteindelijk het gevecht met jezelf. Dat is waar het over gaat.

Wanneer: zondag 25 augustus 14.30-17.00 uur
Kosten: €12.50
Reserveringen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie : Natuurbegraafplaats Weverslo Janslust 11 5812 AT Heide

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief